Algemene voorwaarden


Algemeen

Baby & Kids Musthaves, Littletoothfairy.nl behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.
Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder toestemming van Baby & Kids Musthaves, Littletoothfairy.nl

Baby & Kids Musthaves, Littletoothfairy.nl is niet aansprakelijk voor de door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers
of producenten verstrekte gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten.

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen, overeenkomsten en aanbiedingen. Wanneer de klant een bestelling plaatst bij Littletoothfairy.nl, geeft de klant aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro`s vermeld, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. De aanbiedingen op de website van Littletoothfairy.nl zijn geldig zolang de voorraad strekt. Baby & Kids Musthaves, Littletoothfairy.nl is niet aansprakelijk voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. Bij foutieve prijzen wordt de klant per e-mail op de hoogte gebracht en heeft de klant het recht de order kosteloos te annuleren.

Bestellen en Betalen
Direct nadat de klant een bestelling heeft geplaatst, ontvangt de klant per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden. De betalingsmogelijkheden zijn: Via bank overschrijving op bankrekening NL12RABO 0362 1323 64  T.n.v. Baby & Kids Musthaves o.v.v. het ordernummer. Of via een IDeal betaling.

Verzenden
Alle bestellingen die geplaatst worden en betaald zijn, verzenden wij binnen 1 – 3 werkdagen via Post NL met track & trace. De verzendkosten binnen Nederland
bedragen € 5,95 en de verzendkosten voor België bedragen € 6,95. Bij een bestelling boven de € 50,00 betaald de klant geen verzendkosten.

Wij doen onze uiterste best om de webshop zo up-to-date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat artikelen een langere levertijd hebben of niet
meer leverbaar zijn. Indien dit het geval is, zal dit direct per e-mail aan de klant worden medegedeeld.

Na aflevering van de bestelling, dient de klant de bestelde producten te controleren. Mocht er desondanks toch iets mankeren aan de geleverde producten,
dan verzoeken wij de klant dit binnen 24 uur na aflevering te melden per e-mail op
info@littletoothfairy.nl

Indien de producten beschadigd zijn geleverd, vragen wij de klant ons een foto te mailen van de verpakking en de beschadigde inhoud. Dit hebben we nodig
om een claim op te starten. Wij zullen dan spoedig voor een oplossing zorgen. 


Retourneren
Om een artikel te retourneren, dient de klant het retourformulier, dat op onze website te vinden is bij Ruilen & Retourneren, volledig in te vullen en samen met de producten retour te zenden naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier. De producten dienen in originele staat en originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd te worden geretourneerd.

De retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Bij het retourneren van een deel van de bestelling is de klant de verzendkosten verschuldigd en ontvangt de klant deze niet retour. Indien de klant een deel van de bestelling retourneert en het totaalbedrag van de bestelling komt hiermee onder het bedrag van €50,00 voor gratis verzending, zullen wij de aanvankelijke verzendkosten alsnog in rekening brengen en deze in mindering brengen bij retourbetaling.

Het bedrag van de geretourneerde producten zal na ontvangst van de retourzending op het door de klant doorgegeven IBAN rekeningnummer worden teruggestort, mits de retourzending binnen de gestelde termijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling, is geretourneerd en het volledig ingevuld retourformulier is bijgesloten.

Verkochte artikelen in de sale en gepersonaliseerde artikelen, worden niet retour genomen.