Retourneren & Ruilen

Retourneren
Om een artikel te retourneren, dient u het retourformulier volledig in te vullen en samen met de producten retour te zenden naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier. De producten dienen in originele staat en originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd te worden geretourneerd. U kunt het retourformulier hier uitprinten.

De retourverzendkosten zijn voor eigen rekening. Bij het retourneren van een deel van de bestelling, bent u de verzendkosten van €4,95 verschuldigd en ontvangt u deze niet retour. Indien u een deel
van de bestelling retourneert en het totaalbedrag van de bestelling komt hiermee onder het bedrag van €50,00 voor gratis verzending, zullen wij de aanvankelijke verzendkosten van €4,95 alsnog in rekening brengen en deze in mindering brengen bij retourbetaling.

Het bedrag van de geretourneerde producten zal na ontvangst van de retourzending op het door u doorgegeven IBAN rekeningnummer worden teruggestort, mits de retourzending binnen de gestelde termijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling, is geretourneerd en het volledig ingevuld retourformulier is bijgesloten.
Verkochte artikelen in de sale en gepersonaliseerde artikelen, worden niet retour genomen.


Ruilen
Om er zeker van te zijn dat u de nieuwe producten zo snel mogelijk in huis hebt, kunt u direct een  nieuwe bestelling plaatsen. Als wij uw bestelling en betaling ontvangen hebben, verzenden wij uw bestelling binnen 1 – 2 werkdagen. Vervolgens verwerken wij uw geretourneerde producten en zorgen we ervoor dat de retourbetaling, eventueel inclusief betaalde verzendkosten, zo snel mogelijk verwerkt wordt. Zo hoeft u geen verzendkosten te betalen bij het ruilen van het artikel, als u de gehele bestelling retourneert.

Deellevering
Indien u meerdere artikelen besteld met verschillende levertijden, zullen wij contact met u opnemen om af te stemmen of u de bestelling in deelleveringen wilt ontvangen. Wij nemen dan de kosten die samenhangen met de nalevering van het op dat moment niet voorradige artikel(en) in dat geval voor onze rekening.